Uw adviseur Frank Ferwerda

StudioCharles-HypothekenRadar-6.jpg

Na twintig jaar lang werkzaam te zijn geweest in de financiële wereld als makelaar, assurantie- en hypothekenadviseur heb ik in 2011 besloten mijn jongensdroom te verwezenlijken en ben uit de financiële wereld gestapt en ben ik de politieopleiding gaan volgen. Inmiddels werk ik al weer meer dan tien jaar met enorm veel plezier als politieagent in Leeuwarden.

Mijn missie: het vinden van een passende hypotheek

Door mijn financiële achtergrond weten collega’s en bekenden mij gemakkelijk te vinden wanneer zij vragen hebben bij de aankoop van een woning of vraagstukken omtrent de meest geschikte hypotheek. Inmiddels heb ik gemerkt dat juist de combinatie van het altijd dynamische politiewerk én het begeleiden van mensen tijdens deze belangrijke stap: het vinden van een passende hypotheek, mij veel energie en voldoening geeft. In 2018 heb ik besloten de benodigde papieren opnieuw te behalen en zo op mijn eigen persoonlijke wijze weer als hypotheekadviseur aan de slag te gaan. Graag sta ik voor je klaar bij al je vraagstukken rond het aanvragen, oversluiten of verhogen van je hypotheek. Klaar voor het maken van een afspraak:
Contact met mij opnemen

Speciale regelingen bij het financieren van je woning

Ik heb alle speciale regelingen voor het financieren van je woning op een rijtje gezet. Van een starterslening tot een seniorenhypotheek en van financiële hulp van je ouders tot het meefinancieren in energiebesparende maatregelen: ik adviseer je er graag over!

Speciale regelingen