Persoonlijk hypotheekadvies tegen een eerlijk tarief

StudioCharles-HypothekenRadar-6.jpg

Mijn naam is Frank Ferwerda en ik ben woonachtig in Joure. Ik ben twintig jaar lang werkzaam geweest in de financiële wereld als makelaar, assurantie- en hypothekenadviseur.

Zoals je waarschijnlijk weet, is er in de financiële wereld veel veranderd. Deze wereld werd de afgelopen jaren steeds commerciëler en het persoonlijke contact werd hierdoor steeds zakelijker.

Mede door bovengenoemde factoren besloot ik om in 2011 iets heel anders te gaan doen en het lukte mij mijn jongensdroom te verwezenlijken en een plaats te veroveren bij de politie.

Inmiddels werk ik alweer enige jaren met enorm veel plezier als politieagent in Leeuwarden.

Mijn missie: het vinden van een passende hypotheek

Omdat veel van mijn collega’s weten dat ik een financiële achtergrond heb, word ik regelmatig benaderd met vragen over de aankoop van een woning en de meest geschikte hypotheek. Ik merk dat de begeleiding van zo’n belangrijke stap: het vinden van een passende hypotheek, mij veel energie en voldoening geeft.

Mijn doelstelling is om op een persoonlijke manier en tegen een eerlijk tarief voor jou de juiste hypotheek vinden!

In 2018 besloot ik de benodigde diploma’s weer te halen om zo op mijn eigen persoonlijke manier weer als hypotheekadviseur te kunnen gaan werken onder de naam Hypothekenradar.nl.

Om je te allen tijde optimaal van dienst te kunnen zijn, werk ik samen met Geert Jan Haringsma van GJH Financieel advies te Joure. Ik heb destijds jarenlang met Geert Jan samen gewerkt en ik heb hem leren kennen als een eerlijk en betrouwbaar persoon, die kennis van zaken heeft.

Contact met mij opnemen

Speciale regelingen bij het financieren van je woning

Ik heb alle speciale regelingen voor het financieren van je woning op een rijtje gezet. Van een starterslening tot een seniorenhypotheek en van financiële hulp van je ouders tot het meefinancieren in energiebesparende maatregelen: ik adviseer je er graag over!

Speciale regelingen